Boomverzorging in Alkmaar

Boomverzorging Alkmaar

Voor het verzorgen van bomen in en rondom Alkmaar bent u bij Hovenier & Boomverzorging Peter Schouten aan het juiste adres. Onze specialisten weten precies hoe zij een boom moeten verzorgen, zodat deze nog een lang en mooi leven tegemoet kan gaan. U kunt bij ons terecht voor diverse facetten rondom boomverzorging, want boomverzorging is meer dan alleen snoeiwerk.

Boominspectie

Bomen leveren zuurstof in de omgeving. Het is dus van belang dat bomen goed worden onderhouden. Voordat we weten wat er nodig is voor uw boom of bomen, voeren wij een complete boominspectie uit. Hierin wordt duidelijk in welke staat de boom verkeerd en of enkel het snoeien van een boom voldoende is om de levensduur te verhogen.

Bomen snoeien

Een boom kan om verschillende redenen gesnoeid moeten worden. Zo kunnen de takken uw uitzicht of de lichtinval blokkeren, maar ook voor hinder zorgen op bijvoorbeeld fietspaden of wegen. Hierbij is het belangrijk om tijdig én op een juiste manier de boom te snoeien. Wij helpen u graag bij het correct snoeien van de boom en/of bomen.

Bomen kappen/rooien

Het kappen/rooien van bomen wordt gedaan om verschillende redenen. Zo kan het zijn dat een boom ziek is of schade veroorzaakt in de omgeving. Het kappen van de boom, van klein tot groot, nemen wij graag voor onze rekening. Indien het gaat om een kleine boom kunnen wij vrij eenvoudig van start gaan. Is het een grotere boom? Ook dat is geen probleem. Onze experts klimmen de boom op een veilige manier in en verwijderen de boom in verschillende delen.

Boomstronk verwijderen

Wanneer een boom wordt gekapt/gerooid, blijft de boomstronk vaak achter. Dit kan voor hinder zorgen. Dankzij een speciale freesmachine kunnen wij de stronk tot een diepte van wel 45 centimeter verwijderen. Hierbij worden ook direct de boomwortels verwijderd, zodat de boom in de toekomst niet meer terug kan groeien.

Boomverzorging in Alkmaar door Peter Schouten Hovenier & Boomverzorging

Heeft u een boom of meerdere bomen waarvan u de verzorging graag uit handen geeft aan een professional? Voor boomverzorging in Alkmaar en omgeving bent u bij ons aan het goede adres! Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.