Hovenier Alkmaar

tuinaanleg

Op zoek naar een hovenier in Alkmaar en omgeving? Dan bent u bij Peter Schouten Hovenier & Boomverzorging aan het juiste adres! Met ruim 20 jaar ervaring als hovenier weten wij precies hoe we uw tuin moeten ontwerpen, renoveren, aanleggen en onderhouden.

Tuinontwerp

Of uw tuin nu toe is aan een opfrisbeurt of dat u een geheel nieuwe tuin wilt aanleggen, een tuinontwerp dient altijd als basis. Wilt u een groene tuin met veel natuurlijke materialen, of wilt u juist een onderhoudsvriendelijke tuin met voldoende zitgelegenheden? Alles is mogelijk! We bespreken uw wensen en gaan daarna aan de slag met een ontwerp. Meer weten over onze werkwijze? U leest het op de pagina van tuinontwerp.

Tuinaanleg

Voordat we beginnen met het aanleggen van uw tuin, wordt naast het tuinontwerp ook een beplantingsplan met u besproken. Zo weet u precies welke planten er in uw tuin worden gebruikt en hoe u deze onderhoudt. Zodra u akkoord bent met zowel het tuinontwerp als het beplantingsplan, komen de hoveniers van Peter Schouten Hovenier & Boomverzorging bij u de tuin aanleggen. Dit doen wij van A tot Z zelf. Zo kunt u alles aan een partij uit handen geven en weet u zeker dat de onderdelen bij elkaar passen. Of het nu gaat om het aanleggen van terrassen, het graven van vijvers of het plaatsen van een schutting: alles nemen wij voor u uit handen.

Tuinrenovatie

Heeft u al een mooie tuin maar wilt u graag nieuwe elementen toevoegen, zoals een veranda of vijver? Dan kunt u kiezen voor een tuinrenovatie. Tijdens het renoveren van uw tuin hergebruiken wij bepaalde elementen van uw tuin en herstellen wij de bestrating zodat uw tuin er weer uit ziet als nieuw. Kiezen voor een tuinrenovatie heeft naast de kostenbesparing ook andere voordelen. We vertellen u graag meer over de voordelen van tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Ook het onderhouden van uw tuin mag niet achterblijven. Elke tuin vraagt om een ander onderhoudsplan. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u hier zelf geen tijd voor heeft of simpelweg geen zin in heeft. Onze hoveniers nemen ook het tuinonderhoud graag voor u uit handen.

Peter Schouten Hovenier & Boomverzorging Alkmaar

Bent u pas verhuisd en wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of is uw bestaande tuin toe aan een opfrisbeurt? Wij helpen u graag! Peter Schouten Hovenier & Boomverzorging richt zich als hovenier in Alkmaar al jarenlang op alle aspecten van een tuin. Van tuinaanleg en tuinonderhoud tot en met de boomverzorging. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!