Tuin en boom

Peter Schouten Hovenier en Boomverzorging heeft alles in huis voor uw tuin en boom. Van het ontwerpen van een nieuwe tuin tot het onderhoud hiervoor. Op deze pagina vindt u alle diensten van Peter Schouten. 

PETER SCHOUTEN

Tuin en boom

Peter Schouten verzorgt een tuinontwerp naar al uw wensen. Bij akkoord leggen wij de tuin aan en onderhouden deze ook voor u. Zo heeft u geen zorgen en kunt u volop genieten van uw tuin. Liever de tuin laten renoveren? Ook dat kan!

blad 6
blad 4
blad 3
blad 2

Tuinontwerp

Bij een tuinontwerp starten we met het gesprek en het ontwikkelen van een beplantingsplan. Op basis hiervan gaan we aan de slag met het verdere ontwerp van uw tuin. Welke wens u voor uw tuin ook heeft, Peter Schouten helpt u aan uw droomtuin!

Als ervaren hovenier weten wij wat een tuin mooi maakt en welke factoren belangrijk zijn om rekening mee te houden! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees verder of neem contact met ons op!

Neem contact op met Peter Schouten om de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we gegarandeerd tot uw droomtuin!

Tuinaanleg

Wat u ook graag terug ziet in uw tuin, niets is te gek. Samen komen we tot een beplantingsplan, verzorgen we hoogte verschillen in de tuin of een vijver voor een landelijke tuin. Een tuinaanleg op maat waarbij alles mogelijk is, wie wilt dat nou niet?

Een tuinaanleg verschilt per tuin. Wilt u een bostuin, moderne of juist klassieke tuin? Of advies over het plaatsen van een tuinoverkapping? Peter Schouten heeft de antwoorden.

Wij voorzien u graag van het beste advies over tuinaanleg en een tuinoverkapping. Neem contact met ons op of plan een afspraak in.

Tuinonderhoud

Het tuinonderhoud dat uw tuin nodig heeft, is uiteraard afhankelijk van het soort tuin dat u heeft. Een tuin die voor het grootste gedeelte bestaat uit bestrating heeft waarschijnlijk minder onderhoud nodig dan een groene tuin met volop beplanting. 

  • Gazononderhoud
  • Kantensteken
  • Verticuteren
  • Knippen van hagen en planten
  • Boomverzorging
  • Onkruid verwijderen
  • Verwijderen van groenaanslag

 

Laat u het tuinonderhoud toch liever door een expert doen?

Samen met u stellen we een tuinonderhoudsplan op maat op. Zo verzorgen wij uw tuin zodat u hier enkel van hoeft te genieten. 

Tuinrenovatie

Voldoet uw tuin niet langer aan uw wensen of de trends van deze tijd? Een tuinrenovatie is dan de oplossing! Zonder uw tuin compleet om te hoeven gooien kan een renovatie al voldoende zijn.

Een tuinrenovatie heeft een aantal voordelen ten opzichte van het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Wanneer materialen en elementen worden hergebruikt is een tuinrenovatie een stuk goedkoper dan een nieuwe tuin.

Door alles weer als nieuw te maken is het net of u een compleet nieuwe tuin heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kijk op onze tuinrenovatiepagina. 

Boomverzorging

Boomverzorging is niet iets dat alle dagen gebeurd. Sterker nog, het is juist seizoensgebonden werk. Benieuwd wanneer uw boom verzorging nodig heeft, wanneer de beste snoeiperiode is of welke voedingsstoffen uw boom nodig heeft? Peter Schouten heeft alle antwoorden. 

Wilt u uw boom verder laten groeien en is daar geen ruimte voor? Of groeit een boom juist buiten zijn perken? Welke voedingsstoffen zijn het beste voor een boom en welke boomsoort heeft meer aandacht nodig dan anderen? Deze vraagstukken komen we bij Peter Schouten Boomverzorging regelmatig tegen. Laat de boomverzorging over aan een expert, wij helpen u graag verder.

Neem contact op met Peter Schouten om de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we gegarandeerd tot de oplossing!

PETER SCHOUTEN

Een aantal van onze projecten

PETER SCHOUTEN

Uw droomtuin laten aanleggen?

Uw droomtuin laten aanleggen?

Wij gaan graag voor u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak!