Tuinaanleg Heiloo

Peter Schouten Hovenier en Boomverzorging is dé hovenier in Heiloo en omstreken voor uw tuinaanleg! Of het nu gaat om het renoveren van een bestaande tuin, of het aanleggen van een compleet nieuwe tuin, onze specialisten ontzorgen u van A tot Z. Dus woont u in Heiloo of omstreken en bent u op zoek naar een geschikte hovenier? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij uw droomtuin realiseren!

PETER SCHOUTEN

Tuinaanleg
voor kleine en grote tuinen

De afgelopen tijd zien we het steeds meer voorbij komen: mensen die eindelijk hun droomtuin laten realiseren. Wij snappen wel waarom! Zo kunt u heerlijk genieten van de buitenlucht in een omgeving waarin u helemaal op uw gemak bent.

We hebben allemaal een ideaal beeld over hoe onze tuin er uit moet zien, ongeacht de grootte van de tuin. Helaas zien we in de praktijk vaak dat mensen met een kleinere tuin zich niet realiseren, dat ook die tuin omgetoverd kan worden tot hun droomtuin. Onze hoveniers laten u graag de mogelijkheden zien!

blad 6
blad 4
blad 3
blad 2

Tuinaanleg kleine tuin

Heeft u een kleine tuin? Onze specialisten komen graag bij u langs om de ruimte te bekijken en uw wensen te bespreken. Vanuit daar realiseren we een ontwerp waarin uw wensen zo goed mogelijk worden verwerkt. Wij draaien onze handen niet om voor een uitdaging, wij zorgen er graag voor dat uw dromen werkelijkheid worden. Meer weten over het aanleggen van een kleine tuin in Heiloo of omstreken? U leest bijvoorbeeld over tuinaanleg in Alkmaar.

Tuinaanleg grote tuin

Een grote tuin biedt enorm veel mogelijkheden om uw droomtuin te realiseren, maar ook uitdagingen! Want hoe zorgt u ervoor dat de tuin niet leeg of kaal aanvoelt, en hoe zorgt u ervoor dat uw gewenste sfeer goed tot zijn recht komt? Wij komen graag bij u langs om de omgeving te verkennen en uw wensen te bespreken. Daarna gaan onze tuinarchitecten aan de slag met een uniek tuinontwerp, waarmee we uw droomtuin realiseren.

Verschillende soorten tuinen

Bij Peter Schouten hovenier & boomverzorging leggen we verschillende soorten tuinen aan. Voor al uw wensen kunt u daarom bij ons terecht! De meest voorkomende soorten tuinen die wij realiseren zijn:

Moderne tuinen

Deze tuinen zie we vaak bij nieuwbouw woningen of bij mensen/bedrijven die minder omkijk willen naar het onderhoud van de tuin. Ontdek de mogelijkheden van een moderne tuin hier!

Bostuin / wilde tuin

Heeft u een voorkeur voor veel groen in uw tuin? Dan is een bostuin of wilde tuin een ideale tuin! In dit soort tuinen staan bomen en veel beplanting centraal, en laten we de natuur hun eigen gang gaan.

Klassieke tuin

Heeft u een kleine tuin en wilt u deze voorzien van een knusse uitstraling? Dan is een klassieke tuin de beste optie. Binnen deze tuinen staan onderdelen als hekwerken, knusse beplanting en zithoekjes centraal. Beschikt u over een groter perceel? Dan wordt een klassieke tuin vaak voorzien van fonteinen en beelden.

Engelse tuin

Een Engelse tuin is te kenmerken aan de romantische sfeer, denk maar eens aan films en de ‘schattige’ tuinen die hierin worden vertoond. Een Engelse tuin is een goede uitkomst als u wat minder ruimte heeft en van natuur houdt.

Tuinaanleg nieuwbouw in Heiloo

Nieuwbouwwijken, we kunnen er niet meer omheen. En dat is natuurlijk maar goed ook! Heeft u een mooie nieuwbouwwoning in Heiloo of omstreken? Grote kans dat de tuin nog één grote zandbak is zonder afscheiding. Laat Peter Schouten Hovenier & Boomverzorging in dat geval de tuinaanleg verzorgen! Onze specialisten komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en realiseren een tuinontwerp. Bent u enthousiast? Dan komen onze hoveniers bij u langs om uw nieuwbouwtuin aan te leggen.

Onderdelen tuinaanleg

Onze hoveniers draaien hun handen niet om voor een uitdaging. Bij het aanleggen van uw tuin houden we uiteraard rekening met het ontwerp, waarin onder andere ook al een beplantingplan en verlichtingsplan zijn opgenomen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een van de volgende onderdelen:

  • Veranda
  • Vlonder
  • Vijver
  • (sier)Bestrating

Meer weten over de onderdelen van een tuin of onze werkwijze? 

Wat kost het aanleggen van een tuin in Heiloo?

Het aanleggen van een tuin brengt natuurlijk de nodige kosten met zich mee. Helaas is het niet mogelijk om een standaard tarief te rekenen, aangezien de kosten van veel verschillende factoren afhankelijk zijn. Zo is het afhankelijk van de materialen die nodig zijn om uw tuin te realiseren, de grootte van uw tuin en de onderdelen die u graag terug wilt laten komen in uw tuin. Wilt u graag een indicatie of vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

PETER SCHOUTEN

Een aantal van onze projecten

PETER SCHOUTEN

Peter Schouten, dé hovenier in Heiloo en omstreken voor uw nieuwe tuinaanleg

Peter Schouten, dé hovenier in Heiloo en omstreken voor uw nieuwe tuinaanleg

Woont u in Heiloo of omgeving en is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Wij ontzorgen u van A tot Z! Wij gaan graag voor u aan de slag met de aanleg van uw droomtuin. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.