Tuinaanleg

Bent u pas verhuisd en wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of heeft u al een tuin die toe is aan vernieuwing? Peter Schouten heeft als hovenier jarenlange ervaring met het aanleggen van de mooiste tuinen! 

Van modern tot landelijk en alles daartussenin. Wij gaan graag voor u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Benieuwd naar onze aanpak of de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

PETER SCHOUTEN

Tuinaanleg
van A tot Z

Van het aanleggen van terrassen, het graven van vijvers en plaatsen van beplanting: alles wat bij een tuin hoort valt volgens ons onder tuinaanleg. Ook voor een nieuwe schutting of op maat gemaakte veranda kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw tuin perfect wordt aangelegd.

blad 6
blad 4
blad 3
blad 2

Tuinaanleg

Bij een tuinaanleg starten we met het ontwerp en een beplantingsplan. Op basis hiervan gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Welke wens u voor uw tuin ook heeft, Peter Schouten helpt u aan uw droomtuin!

Bostuin aanleggen

Kies voor de bijzondere bostuinen, de aanleg hiervan bevat bomen en beplanting.

Wilde tuin aanleggen

Dit zijn (ge)wilde tuinen bij natuurliefhebbers. De tuin wordt zo ingericht dat de natuur prachtig zijn gang kan gaan. 

Moderne tuin aanleggen

Een moderne tuin met een strak design en sierlijke uitstraling vraagt om een goed ontwerp. Onze experts denken graag mee. Wil je ideeën opdoen voor een moderne tuin? Of meer weten over de voordelen van een moderne tuin? Lees meer in onze blog. 

Klassieke tuin aanleggen

Klassieke tuinen hebben een knusse uitstraling. Perfect voor iedereen die graag buiten zit. 

Voortuin aanleggen

Droomt u van een voortuin die de uitstraling van uw huis naar een hoger niveau tilt? Of u nu gaat voor een groene oase of een strak modern design, wij helpen u graag om uw unieke visie tot leven te brengen. Alles lezen over het aanleggen van de perfecte voortuin? Lees verder op deze pagina, of neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies. Samen maken we van uw voortuin een plek om trots op te zijn!

Tuinoverkapping aanleggen

Een prachtige zithoek in de tuin is ideaal het hele jaar door. Natuurlijk zijn er veel verschillende tuinoverkappingen. Van een pergola tot een complete tuinoverkapping aan huis als verlengstuk van de woonkamer. Kies voor een Tuinoverkapping door Peter Schouten Hovenier & Boomverzorging.

Alles over tuinoverkappingen

In onze blog vertellen we alles over de 4 grootste voordelen, kosten en soorten overkappingen. Het zorgt namelijk zelfs voor meerwaarde van uw huis!

Gratis advies

Wij voorzien u graag van het beste advies over tuinaanleg en een tuinoverkapping. Neem contact met ons op of plan een afspraak in.

Tuinaanleg Alkmaar en omstreken

Wat u ook graag terug ziet in uw tuin, niets is te gek. Samen komen we tot een beplantingsplan, verzorgen we hoogte verschillen in de tuin of een vijver voor een landelijke tuin. Een tuinaanleg op maat waarbij alles mogelijk is, wie wilt dat nou niet?

Landelijke tuin

Een landelijke tuin past perfect in de huidige trends. Met diervriendelijke planten, veel groen en weinig onderhoud. Dat klinkt als het ideale plaatje. Benieuwd hoe we zo’n tuinaanleg precies verzorgen? Lees hier meer over een tuinaanleg in Alkmaar. 

Een tuinaanleg in Alkmaar, Egmond of Heerhugowaard

Neem contact op met Peter Schouten om de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we gegarandeerd tot uw droomtuin!

Tuinontwerp

De basis van een nieuwe tuin is een tuinontwerp waarin rekening is gehouden met verschillende elementen. Niet alleen de stijl maar ook de ligging, zon en schaduw, en verlichting zijn zaken om over na te denken.

Misschien heeft u al een plan liggen of heeft u wel ideeën maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het definitieve ontwerp? Peter Schouten helpt u graag met het opstellen van een tuinontwerp. Als ervaren hovenier weten wij wat een tuin mooi maakt en welke factoren belangrijk zijn om rekening mee te houden!

Beplantingsplan

Beplanting is onmisbaar in een tuin. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw tuin. U wilt niet dat planten verkeerd geplaatst worden en dat uw tuin na een tijdje weer opnieuw beplant moet worden. Wij zullen samen met u een beplantingsplan opstellen, zodat alles van te voren helder is.

PETER SCHOUTEN

Een aantal van onze projecten

PETER SCHOUTEN

Uw droomtuin laten aanleggen?

Uw droomtuin laten aanleggen?

Wij gaan graag voor u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak!