Tuinaanleg

Tuinaanleg

Bent u pas verhuisd en wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of heeft u al een tuin die toe is aan vernieuwing? Peter Schouten heeft als hovenier jarenlange ervaring met het aanleggen van de mooiste tuinen! Van modern tot landelijk en alles daartussenin. Wij gaan graag voor u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Benieuwd naar onze aanpak of de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

PETER SCHOUTEN

Tuinaanleg
van A tot Z

Van het aanleggen van terrassen, het graven van vijvers en plaatsen van beplanting: alles wat bij een tuin hoort valt volgens ons onder tuinaanleg. Ook voor een nieuwe schutting of op maat gemaakte veranda kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw tuin perfect wordt aangelegd.

Tuinontwerp

De basis van een nieuwe tuin is een tuinontwerp waarin rekening is gehouden met verschillende elementen. Niet alleen de stijl maar ook de ligging, zon en schaduw, en verlichting zijn zaken om over na te denken. Misschien heeft u al een plan liggen of heeft u wel ideeën maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het definitieve ontwerp? Peter Schouten helpt u graag met het opstellen van een tuinontwerp. Als ervaren hovenier weten wij wat een tuin mooi maakt en welke factoren belangrijk zijn om rekening mee te houden!

Beplantingsplan

Beplanting is onmisbaar in een tuin. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw tuin. U wilt niet dat planten verkeerd geplaatst worden en dat uw tuin na een tijdje weer opnieuw beplant moet worden. Wij zullen samen met u een beplantingsplan opstellen, zodat alles van te voren helder is.

PETER SCHOUTEN

Een aantal van onze projecten

PETER SCHOUTEN

Uw droomtuin laten aanleggen?

Uw droomtuin laten aanleggen?

Wij gaan graag voor u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak!