Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Iedereen met een tuin krijg er mee te maken: het nodige tuinonderhoud. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, u ontkomt er niet aan. Wij begrijpen als geen ander dat niet iedereen hier tijd voor heeft of simpelweg geen groene vingers heeft. Laat uw tuinonderhoud aan Peter Schouten over, wij ontzorgen u graag. Neem gerust contact met ons op!

PETER SCHOUTEN

Hulp nodig bij het onderhouden van de tuin?

Na het aanleggen van de tuin is het belangrijk om de tuin goed te blijven onderhouden. Om de tuin in topconditie te houden is het verstandig om regelmatig onderhoud te plegen. Wij snappen dat niet iedereen daar zin of tijd voor heeft. Daarom bieden wij tuinonderhoud op maat aan. 

Tuinonderhoud op maat

Wij helpen u graag!

Het tuinonderhoud dat uw tuin nodig heeft, is uiteraard afhankelijk van het soort tuin dat u heeft. Een tuin die voor het grootste gedeelte bestaat uit bestrating heeft waarschijnlijk minder onderhoud nodig dan een groene tuin met volop beplanting. Als ervaren hoveniersbedrijf weten wij wat uw tuin nodig heeft en kunnen we een op maat gemaakt tuinonderhoudsplan opstellen

PETER SCHOUTEN

Een aantal van onze projecten

PETER SCHOUTEN

Wilt u het tuinonderhoud uit handen geven?

Wilt u het tuinonderhoud uit handen geven?

Wij gaan graag voor u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak!