Tuinontwerp

Tuinontwerp

De basis van een nieuwe tuin is een tuinontwerp. Wilt u een groene tuin met natuurlijke materialen? Of juist een onderhoudsvriendelijke tuin met voldoende zitgelegenheden? Alles is mogelijk! Om tot een goed tuinontwerp te komen, is het belangrijk dat u nadenkt over uw tuinwensen. Als ervaren hovenier weten wij wat een tuin mooi maakt en welke factoren belangrijk zijn om rekening mee te houden! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees verder of neem contact met ons op!

PETER SCHOUTEN

Werkwijze

Onze vakmannen hebben stuk voor stuk veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn bij het maken van een tuinontwerp.

01

Vrijblijvend gesprek

We komen graag voor u langs voor een vrijblijvend gesprek! We nemen uw wensen door en bekijken de huidige tuin. Zit u graag in de zon of schaduw? Heeft u behoefte aan speelruimte voor de kinderen of wilt u graag een veranda in de tuin?

02

Schetsen

We beginnen met de basis en schetsen uw wensen en ideeën op papier. We houden natuurlijk rekening met uw eisen en budget.

03

Van schetsen naar tuinontwerp

Wanneer de schetsen gemaakt zijn nemen we ze samen met u door. Eventuele aanpassingen die u heeft verwerken we gelijk. Vervolgens zetten we de schetsen om in een tuinontwerp op schaal.

04

Realisatie en onderhoud

Nadat het ontwerp is gemaakt kunnen onze vakmensen de tuin aanleggen en indien gewenst het tuinonderhoud voor u uit handen nemen. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe tuin!

PETER SCHOUTEN

Een aantal van onze projecten

PETER SCHOUTEN

Tuinontwerp op maat laten maken?

Tuinontwerp op maat laten maken?

Wij gaan graag voor u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak!