Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Heeft u al een mooie tuin maar bent u niet meer tevreden over de indeling? Wilt u extra elementen toevoegen, zoals een vijver of veranda? Moet het straatwerk hersteld worden of wilt u nieuwe planten laten plaatsen? Voor een tuinrenovatie bent u bij Peter Schouten aan het juiste adres!

PETER SCHOUTEN

Waarom een tuinrenovatie?

Na jarenlange verzorging van uw tuin hebben bepaalde onderdelen misschien hun beste tijd gehad. Bij een tuinrenovatie blijven bepaalde elementen hetzelfde of worden ze hergebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van straatwerk, het vernieuwen van de schutting of het verplaatsen van beplanting. Een tuinrenovatie is ook een goede optie als u de tuin onderhoudsvriendelijker en moderner wilt maken. Met wat kleine of grote aanpassingen kunt u weer volop van uw tuin genieten!

De voordelen van een tuinrenovatie

Een tuinrenovatie heeft een aantal voordelen ten opzichte van het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Wanneer materialen en elementen worden hergebruikt is een tuinrenovatie een stuk goedkoper dan een nieuwe tuin. Beplanting is vaak al in een verder stadium en daardoor volop in bloei, wat de tuin direct een groene en volwassen uitstraling geeft. Daarnaast zorgt een moderne en verzorgde tuin voor waardevermeerdering van uw huis. Tot slot, en misschien wel het allerbelangrijkste, zorgt een tuinrenovatie voor meer plezier van uw tuin!

PETER SCHOUTEN

Een aantal van onze projecten

PETER SCHOUTEN

Wilt u uw tuin laten renoveren?

Wilt u uw tuin laten renoveren?

Wij gaan graag voor u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak!