Tuinrenovatie

Heeft u al een mooie tuin maar bent u niet meer tevreden over de indeling? Wilt u extra elementen toevoegen, zoals een vijver of veranda? Moet het straatwerk hersteld worden of wilt u nieuwe planten laten plaatsen? Voor een tuinrenovatie bent u bij Peter Schouten aan het juiste adres!

PETER SCHOUTEN

Waarom een tuinrenovatie?

Na jarenlange verzorging van uw tuin hebben bepaalde onderdelen misschien hun beste tijd gehad. Bij een renovatie blijven bepaalde elementen hetzelfde of worden ze hergebruikt. 

Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van straatwerk, het vernieuwen van de schutting of het verplaatsen van beplanting. Een renovatie is ook een goede optie als u de tuin onderhoudsvriendelijker en moderner wilt maken. Met wat kleine of grote aanpassingen kunt u weer volop van uw tuin genieten!

blad 6
blad 4
blad 3
blad 2

De voordelen van een renovatie

Een renovatie van de tuin heeft een aantal voordelen ten opzichte van het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Wanneer materialen en elementen worden hergebruikt is een renovatie een stuk goedkoper dan een nieuwe tuin. 

Beplanting is vaak al in een verder stadium en daardoor volop in bloei, wat de tuin direct een groene en volwassen uitstraling geeft. Daarnaast zorgt een moderne en verzorgde tuin voor waardevermeerdering van uw huis. 

Tot slot, en misschien wel het allerbelangrijkste, zorgt een renovatie voor meer plezier van uw tuin!

Kosten besparen

Met het renoveren van de tuin bespaart u vaak tot wel 40% ten opzichte van een compleet nieuwe tuin. Wilt u de tuin laten ophogen of juist uitgraven om de huidige tuin een nieuwe dimensie te geven? Dan kunnen wij dit verzorgen.

Benieuwd hoe het kostenplaatje er voor u uit komt te zien? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de kosten. U kunt ons bereiken op 072 – 506 6300.

Werkzaamheden

Een gemiddelde tuin is eens per decennia toe aan een renovatie of make-over. In veel gevallen is uw smaak veranderd of is uw leven zo veranderd dat een totaal andere indeling van toepassing kan zijn. Maar wat zijn nu precies de werkzaamheden bij het renoveren van uw tuin? 

We starten met het leeghalen van de tuin, dit kunt u eventueel ook zelf doen om hierop te besparen. Vervolgens bekijken we waar de tuin ophoging of juist uitgraving nodig heeft. Verder zijn de werkzaamheden met name gericht op het aanleggen van de nieuwe elementen in uw tuin zoals gras, beplanting, straat of schuttingen. 

Direct een afspraak maken om deze werkzaamheden uit te laten voeren? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Op onze contactpagina vindt u onze gegevens. 

Peter Schouten is de beste vakspecialist voor uw project

Bent u op zoek naar een ervaren vakspecialist voor het renoveren van de tuin? Peter Schouten is de vakspecialist voor uw project. In de regio zijn al honderden tevreden klanten te vinden als het gaat om tuinrenovaties. Waar wij tuin renovaties verzorgen?

  • Tuinrenovatie Egmond
  • Tuinrenovatie Alkmaar
  • Tuinrenovatie Heerhugowaard
  • Tuinrenovatie Bakkum
  • Tuinrenovatie Castricum
  • Tuinrenovatie Heiloo

  • Tuin renoveren Limmen
  • Tuin renoveren Bergen
  • Tuin renoveren Oudorp
 
Elk project is totaal verschillend. Van een kleine renovatie tot een complete verandering en een heel nieuw uiterlijk. Een ander type tuin? Ook dat kan! Of het nu van een bostuin naar een moderne tuin gaat? Alles is mogelijk bij Peter Schouten. 

Renovaties bij Peter Schouten Boom- en tuinverzorging

PETER SCHOUTEN

Een aantal van onze projecten

PETER SCHOUTEN

Wilt u uw tuin laten renoveren?

Wilt u uw tuin laten renoveren?

Wij gaan graag voor u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak!