Voortuin aanleggen

De voortuin is hét visitekaartje van uw huis. Toch wordt de voortuin vaak vergeten of verwaarloosd. Veel mensen weten ook niet zo goed wat zij aan moeten met de voortuin. Wij helpen u daar graag bij. Er is namelijk onwijs veel mogelijk met uw voortuin, wij vertellen wat deze mogelijkheden zijn! 

Ontwerp

Een mooie voortuin begint met een goed tuinontwerp. Om tot het mooiste ontwerp voor de voortuin te komen, is het belangrijk dat u nadenkt over uw wensen. Vindt u bijvoorbeeld privacy erg belangrijk? Of wilt u graag een groene of juist onderhoudsvrije voortuin? Alles is mogelijk!

Onze ervaren hoveniers komen allereerst bij u langs om uw huidige voortuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Hierna beginnen wij met schetsen en creëren we samen de perfecte voortuin voor u. Lees meer over het laten maken van een tuinontwerp en onze werkwijze.

blad 2
blad 4

Aanleggen van de voortuin

Bent u recent verhuisd of wilt u een compleet nieuwe voortuin laten aanleggen? Peter Schouten heeft als hovenier jarenlange ervaring met het aanleggen van de mooiste voortuinen! Na uw goedkeuring van het ontwerp, gaan wij aan de slag met het aanleggen van de voortuin.

Wij kunnen allerlei verschillende voortuinen voor u creëren. Denk bijvoorbeeld aan:

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Onze hoveniers kunnen al uw wensen terug laten komen in uw voortuin. Lees meer over het aanleggen van tuinen.

blad 3
blad 4
blad 4

Onderhoud

Ook een voortuin vereist het nodige onderhoud. U wilt natuurlijk dat uw voortuin er netjes uitziet, juist omdat het hét visitekaartje van het huis is. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u hier zelf geen zin of tijd voor heeft. Niet iedereen heeft natuurlijk groene vingers. Wij wel!  

Wij kunnen uw voortuin zo inrichten dat deze onderhoudsarm is en u er zelf amper werk aan heeft. Voortuinen met veel bestrating hebben bijvoorbeeld minder onderhoud nodig. Wilt u toch liever een groene voortuin of een ander soort voortuin welke meer onderhoud vereist? Dan nemen wij het onderhoud van uw voortuin graag voor u uit handen. Lees hier meer over het laten onderhouden van uw tuin door Hovenier Peter Schouten.  

blad 4
blad 2

Renovatie van de voortuin

Wilt u uw huidige voortuin nieuw leven in blazen en liever niet een geheel nieuwe voortuin aanleggen? Dan kan een renovatie van de voortuin de perfecte oplossing voor u zijn! Misschien wilt u de stijl van uw voortuin veranderen, nieuwe beplanting toevoegen of een ander soort bestrating in uw voortuin laten plaatsen. 

Voor alles rondom de renovatie van de voortuin bent u bij Peter Schouten aan het juiste adres. Met wat kleine of grote aanpassingen kunt u straks weer volop genieten van uw voortuin! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.  

blad 4
blad 3

PETER SCHOUTEN

Hulp nodig bij uw voortuin?

Wij gaan graag voor u aan de slag om de voortuin van uw dromen te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak!

hulp nodig bij uw voortuin