Hovenier Egmond

Hovenier-Egmond

Bent u op zoek naar een hovenier in Egmond en omgeving die uw tuinwerkzaamheden voor u uit handen neemt? Dan bent u bij Peter Schouten Hovenier & Boomverzorging aan het juiste adres. Onze specialisten weten met meer dan 20 jaar ervaring als hovenier precies wat uw tuin nodig heeft. Van het ontwerp en aanleg tot renovatie en onderhoud, een klus is voor ons te gek. Ons team staat voor u klaar!

Tuinontwerp

Peter Schouten Hovenier & Boomverzorging neemt al uw tuinwerkzaamheden uit handen. Dit begint natuurlijk met het ontwerpen van de tuin. Op basis van uw wensen ontwerpen onze tuinspecialisten uw droomtuin. Als ervaren hovenier weten wij precies wat een tuin mooi maakt en welke factoren belangrijk zijn om rekening mee te houden in het ontwerp van uw tuin. Wilt u meer weten over onze tuinontwerpen? U leest het hier!

Tuinaanleg in Egmond

Nadat het ontwerp voor uw tuin klaar ligt bespreken wij met u hoe de beplanting in het ontwerp eruit ziet. Dit beplantingsplan zorgt ervoor dat het meteen duidelijk is welke planten voor uw tuin gebruikt worden en wat voor onderhoud deze nodig hebben. Bent u tevreden met het ontwerp? Mooi, dan beginnen onze hoveniers met het aanleggen van uw droomtuin. Peter Schouten Hovenier & Boomverzorging neemt al het werk uit handen, van het graven van vijvers tot het plaatsen van een schutting of aanleggen van een vlonder.

Tuinrenovatie

Ook als u al een mooie tuin heeft staan de specialisten van Peter Schouten Hovenier & Boomverzorging voor u klaar! Wij geven uw tuin een opknapbeurt en voegen er eventueel nieuwe elementen aan toe. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een veranda, vijver of een bestrating. Zo ondergaat uw mooie tuin een renovatie tot uw ultieme droomtuin. Naast het feit dat een tuinrenovatie u veel geld bespaart, zijn er nog diverse andere voordelen te benoemen. U leest deze voordelen hier.

Tuinonderhoud in Egmond en omstreken

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Het is belangrijk dat uw tuin goed onderhouden wordt. Zo is het niet alleen belangrijk om de beplanting de juiste hoeveelheid water te geven, maar het is ook belangrijk om op tijd de bomen en hagen in uw tuin te snoeien en uw gazon te maaien en opnieuw te bemesten. 

Onze hoveniers weten precies wat uw tuin nodig heeft en nemen het onderhoud graag voor u uit handen! Het tuinonderhoud kunt u éénmalig laten uitvoeren of u kunt kiezen voor een terugkerend onderhoudspakket. Onze hoveniers informeren u hier graag meer over. 

Peter Schouten Hovenier & Boomverzorging in Egmond

Kunt u wel wat hulp gebruiken met het ontwerpen en/of aanleggen van uw nieuwe tuin? Of kan uw tuin wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Onze hoveniers staan voor u klaar in Egmond en omstreken! Neem vrijblijvend contact op met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!